HOME SERVICII Calculatoare Notebook Download CONTACT DESPRE NOI

Ai probleme ... cu calculatorul ?

Specialiştii noştri chiar te pot ajuta să le depăşeşti. Şi asta fac zi de zi cu o mulţime de oameni aflaţi în situaţia ta. Dacă te-ai săturat de intervenţiile nereuşite ale amicilor tăi “atoateştiutori”, ar fi mai bine să apelezi la profesionişti.

Depanare, instalare, configurare hardware
 

Asigurăm instalarea şi configurarea rapidă a oricărei componente PC recent achiziţionate, garantând funcţionarea ei optimă în calculatorul tău. Pe de altă parte, în cazul nefuncţionării sau funcţionării necorespunzătoare a sistemului tău, putem depista rapid cauzele şi apoi rezolva problema, furnizând soluţia cea mai avantajoasă. Dacă este necesar să fie înlocuite una sau mai multe componente, o vom face cu costuri minime şi produse de calitate.

Upgrade hardware
 

Consideri că PC-ul tău merge prea încet ? Sau nu mai corespunde exigenţelor tale ? Este foarte posibil să ai nevoie de mai multă memorie sau de un hard disk mai mare sau poate de o nouă placă video, mai rapidă. Executăm orice astfel de operaţie de upgrade la preţuri excelente şi folosind doar brand-uri de renume. Şi nu uita : putem face toate astea la tine acasă sau la birou.

Consultanţă IT
 

Asigurăm consultanţă tehnică specializată pentru orice proiect de “infrastructură” IT pe care intenţionezi să-l realizezi, fie că e vorba de noi achiziţii sau de operaţii de upgrade. Te putem ajuta să clarifici nevoile tale reale şi să alegem apoi împreună acele configuraţii care să răspundă cel mai bine cerinţelor tale, optimizând totodată raportul calitate-preţ.

Asistenţă şi configurare Internet & e-mail
 

Accesul rapid şi eficient la informaţiile de pe Internet, precum şi comunicarea facilă şi sigură prin poşta electronică şi/sau mesagerie instant reprezintă cerinţe uzuale ale oricărui posesor de calculator. Dacă ai probleme în configurarea şi utilizarea lor, apelează cu încredere la noi. Îţi vom furniza în plus şi cîteva “trucuri” utile care să te ajute şi mai mult, ori de cîte ori apelezi la astfel de servicii.

Protecţie contra viruşilor & Securitate IT
 

A “naviga” pe Internet fără câteva precauţii elementare este ca şi cum ai face sex neprotejat cu parteneri ocazionali. Calculatorul tău este expus în permanenţă unor “atacuri” diverse din partea a numeroşi hack-eri, crack-eri, viruşi, viermi, troieni, etc. (vezi secţiunea FAQ pentru mai multe detalii). Dacă îţi pasă de securitatea calculatorului tău, atunci contactează-ne ! Te putem informa în detaliu despre toate soluţiile existente, menite să asigure protecţia PC-ului tău. În funcţie de alegerea ta, putem apoi instala, configura şi optimiza pachetul software respectiv, ca să poţi utiliza Internet-ul şi poşta electronică în deplină siguranţă.

Reţele de calculatoare wireless şi cablate
 

Ai nevoie să conectezi două sau mai multe calculatoare în reţea pentru transferul rapid de informaţii între ele? Sau poate vrei să partajezi anumite periferice sau conexiunea la Internet cu alte calculatoare? Nimic mai simplu pentru noi, ba chiar am putea spune că a devenit o rutină...Îţi prezentăm mai multe variante de realizare, de la soluţiile clasice de reţele cablate, până la soluţiile moderne de reţele fără fir. Tu alegi varianta, noi o implementăm. Rapid, ieftin, eficient !

Operaţii periodice de mentenanţă
 

Fideli principiului conform căruia e mai uşor să previi apariţia unor probleme decât să găseşti ulterior soluţii pentru eliminarea lor odată ce aceste probleme au apărut, oferim şi servicii de întreţinere preventivă şi mentenanţă atât hardware cât şi software, periodic, în baza unor abonamente foarte accesibile şi flexibile. Aceste servicii de mentenanţă includ : testarea amănunţită a componentelor sistemului, diagnosticarea gradului lor de uzură şi stabilirea necesităţii de înlocuire, verificarea, identificarea şi eliminarea aplicaţiilor suspecte (viruşi, viermi, troieni, malware, adware, spyware, etc.), verificarea integrităţii soluţiei de securitate a sistemului (firewall) şi reconfigurarea în caz de nevoie, optimizarea organizării informaţiilor pe hard disk şi multe altele. Totul pentru funcţionarea optimă a calculatorului tău !

Instalare şi asistenţă configurare software
 

În cazul în care consideri că ai nevoie de asistenţă în procesul de instalare şi configurare a aplicaţiilor software complexe, poţi apela la noi fără nicio ezitare. Cu siguranţă pentru noi astfel de operaţii sunt mult mai simple şi vom definitiva instalarea mult mai bine şi mai repede.

Depanare software, optimizare funcţionare
 

Ne poţi cere sprijinul în orice problemă legată de funcţionarea necorespunzătoare a uneia sau mai multor aplicaţii software instalate pe calculatorul tău. Odată depistate cauzele, rezolvarea efectivă a problemelor devine simplă pentru specialiştii noştri. Mai mult, vor încerca în final - şi avem toate motivele să credem că vor reuşi – configurarea optimă a aplicaţiilor respective.

Suport dezvoltare Aplicaţii Software dedicate
 

Ai nevoie de o soluţie software dedicată ? Noi îţi oferim servicii de proiectare software dedicat.

Instruire
 

Tocmai ai cumpărat un calculator nou, eşti începător şi nu prea te descurci în utilizarea lui ? Te putem ajuta să înveţi rapid câteva noţiuni de bază, prezentate pe înţelesul tău. Mai mult, poţi afla de la noi o mulţime de „trucuri” pe care, odată descoperite, suntem siguri că le vei folosi mereu, ori de câte ori vei lucra la calculator.

Suport design, dezvoltare, administrare şi găzduie site-uri Web
 

Ai nevoie de un site web ? Îţi oferim cu profesionalism, soluţii accesibile de proiectare situri web , precum şi diverse pachete de servicii de găzduire şi administrare a sitului dumneavoastră web .

Şi chiar mai mult
  Contactaţi-ne şi descrieţi-ne problemele dumneavoastră. Este foarte posibil să avem deja sau să găsim împreună soluţii pentru fiecare dintre ele.

Deplasări la domiciliu

servicii IT de calitate
consultanţă IT
service PC
mentenanţă
înteţinere
reţele wireless [cablate]
reparaţii IT
upgrade-uri
instalare
configurare
optimizare
backup de date
recuperări de date
depanare
diagnosticare
devirusare
soluţii  IT hardware  şi software  la cheie
 

laptopuri  NOI  ASUS
calculatoare  NOI  ASUS
monitoare  NOI
periferice  NOI
 

licenţe  Microsoft  Windows
licenţe  Microsoft  Office
licenţe  antivirus  BitDefender
licenţe  antivirus  Kaspersky
 

© copyright 2008 IT EXPERT S.R.L. Craiova. Toate drepturile rezervate. 

.CRAIOVA
IT  EXPERT  S.R.L.